New Step by Step Map For iş ayakkabısı uvex

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Motion Type İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine yardım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

TPU laminasyonlu yapı ise saya üzerinde ekstra dayanıklılık sağlayarak, ayakkabının formunu uzun süre korumasına propertyımcı olur. Bu sayede hem estetik açıdan hem de işlevsellik bakımından beklentilerin ötesinde bir performans sergiler.

İş sahaları dahilinde ağır çalışma ortamlarında sıklıkla karşılaşılan sorunlardan olan ayak ve bacak yaralanmaları için tedbiri elden bırakmamak bu konuların en başında gelen ayrıntılardandır. 02.092019

Avrupa Birliği tarafından belirlenen 89/686/EEC numaralı Kişisel Koruyucu Ekipmanlar kriterleri doğrultusunda üretilen Demir 1402 Çelik Burunlu İş Ayakkabısı, ağır çalışma koşullarında ayaklarınızın zarar görmesini engeller. Çift yoğunluklu poliüretan malzeme ile üretilen dış tabanı kaygan zeminlerde maksimum tutuş sergiler.

SP (Protection Additionally): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip ayakkabı iş ilanları sahibinden olduğunu gösterir.

Yan binada bulunan Memorial Çocuk Hastanesi’ndeki ayakkabi sİtelerİ çocukları eğlendirmek için güzel bir şeyler yapmanın iyi bir fikir olacağına inanarak kolları sıvamış ve harika bir fikir ortaya koymuş.

Kaynakçı ayakkabısı fiyatları aynı zamanda kullanılan teknoloji ve üretim süreciyle de ilişkilidir. Gelişmiş teknolojilerle üretilen ayakkabılar genellikle daha yüksek fiyatlarla satılır. Bu teknolojiler, ayakkabıların dayanıklılığını artworkırabilir, ayağın rahatlığını ve dayanıklılığını sağlayabilir ve aynı zamanda daha fazla koruma sunabilir.

İşte sizi rahatlığıyla ve diğer kriterleriyle aldığınıza memnun edecek en iyi iş ayakkabısı markaları

S1P: Bu sertifika S1 sertifikasına ek olarak, ayakkabının delinmeye dayanıklı olduğunu göstermektedir.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

EN IS0 20344 conventionalına uygun üretilen Gripper Gpr-153 S2 Amur İş Ayakkabısı, en iyi iş ayakkabıları arasında yer alır. En zorlu ortamlarda bile rahatlıkla tercih edebileceğiniz ayakkabı, su geçirmez ve nefes alan yapısı sayesinde ayaklar için gün boyu konforlu bir ortam oluşturur.

Kaynakçı iş ayakkabıları, uzun saatler boyunca rahatlık sağlamak için ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ayakların doğal şeklini takip edecek şekilde üretilen bu ayakkabılar, ayak yorgunluğunu ve ağrıları azaltır.

Bu modeller, ayakları doğru şekilde destekleyerek yorgunluğu azaltır ve ayağın doğal şeklini korur. işçi ayakkabısı Bu sayede, uzun süreli çalışmalarda bile ayakların rahat etmesini sağlar.

Report this wiki page